Iznajmljivanje auto prikolice

Iznajmljivanje auto prikolica kod nas je brzo, lako i sigurno.

Naše auto prikolice za iznajmljivanje su potpuno sigurno za korišćenje.Sve su atestirane i imaju evropsku homologaciju sa garancijom u Srbiji. Ovo ih razlikuje od mnogih inostranih prikolica koje su uvezene na naše tržište.

Ukoliko imate neka pitanja oko rentiranja auto prikolica ili se dvoumite pri izboru, slobodno nas kontaktirajte na mejl ili nas pozovite na telefon.

Ako želite iznajmiti auto prikolicu standardnih dimenzija, biće potrebno da posedujete B kategoriju.A ukoliko vas zanima veća auto prikolica za rentiranje, potrebno je da imate dozvolu za BE kategoriju.

U trenutku potpisivanja ugovora, potrebno je da priložite svoju ličnu i vozačku dozvolu. Tada ćemo vam istaći sve bitne detalje u vezi iznajmljivanja auto prikolice, sve ono što bi trebalo da znate.

Zamolili bismo vas da nam rentiranu auto prikolicu vratite u istom stanju kakvu ste je uzeli.

 U suprotnom, ukoliko bude zaprljana, moraćemo da uračunamo doplatu od 500 dinara.

*Možda vas zanimaiznajmljivanje prikolica za camac?

iznajmljivanje auto prikolice u beogradu

Auto prikolice koje možete iznajmiti kod nas

Kod nas su vam dostupne dve vrste auto prikolice. Iznajmljivanje se odnosi na modele sledećih karakteristika:

  • dimenzije 250x132x130, nosivosti do 530kg
  • dimenzije 400×200, nosivosti do 2150kg

Zašto je bolje iznajmljivanje auto prikolica od kupovine?

Ako planirate kupiti prikolicu koju bi koristili jednom u mesecu, biće vam potrebno oko 15 godina da je otplatite. A ako bi je koristili otprilike jednom u nedelji, period za otplatu je do 5 godina. Stoga zaključujemo da je bolje iznajmljivanje auto prikolica, nego uzimanje nove.

Evo u nastavku još nekih prednosti rentiranja auto prikolice:

  • Ne ulažete novac: Izborom iznajmljivanja, nema potrebe da ulažete značajna sredstva upfront.
  • Ne morate brinuti o održavanju: Zaboravite na brigu oko ispravnosti, redovnog servisiranja, registracije i slično. To je naš posao.
  • Nema potrebe da tražite parking: Ne razmišljate gde ćete parkirati prikolicu kad nije u upotrebi, oslobađajući vam dragoceni prostor.
  • Osiguranje i krađa nisu vaš problem: Eliminišite stres oko osiguranja i straha od moguće krađe – mi pokrivamo te aspekte.
  • Nemate problema sa prodajom: Ako se smanji potreba za prikolicom, nema brige oko njenog prodavanja. Samo je vratite, i to je to.
  • Biranje prikolice prema ličnim potrebama: Uvek možete birati određeni tip prikolice prema vašim trenutnim potrebama.
  • Bez brige o pozajmljivanju: Nema više razmišljanja o tome hoće li vam neko tražiti pozajmicu prikolice, niti straha u kakvom će stanju biti vraćena.

Ukratko, iznajmljivanje prikolice donosi finansijsku praktičnost, smanjuje stres i pruža slobodu prilagođavanja vašim trenutnim potrebama.

Pogledajte i naše prikolice za kombi.